Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Μετονομάζεται σε Altius Insurance , η Alpha Ασφαλιστική της Κύπρου

Μετονομάζεται σε Altius Insurance , η Alpha Ασφαλιστική της Κύπρου

Όμιλος επενδυτών επικεφαλής τον κ. Δούκα Παλαιολόγο, ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς , που είχε διατελέσει πρόεδρος της Alpha Ασφαλιστικής στην Ελλάδα, πριν την εξαγορά της από την ΑΧΑ, και στη συνέχεια πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της Alpha Ασφαλιστική στη Κύπρο, την οποία μετονομάζουν σε ALTIUS INSURANCE.
081614312
Ειδικότερα , σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας ,μετά από 22 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Κυπριακή αγορά, η Alpha Ασφαλιστική μετονομάζεται σε ALTIUS INSURANCE.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στον τύπο, την16ην Ιανουαρίου 2015 εξαγοράσθηκε πλήρως από Όμιλο Επενδυτών υπό τον κ. Δούκα Παλαιολόγο με ισχυρή συμμετοχή των μελών της Διεύθυνσης της Ασφαλιστικής.
Η ALTIUSI NSURANCE, σε συνέχεια της δυναμικής ανάπτυξης που καταγράφει η Alpha Ασφαλιστική στην Κύπρο όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζει την ανοδική της πορεία ισχυρά κεφαλαιοποιημένη με τους ίδιους ανθρώπους,τις ίδιες αξίες και ταυτότητά μας εσάς, που μας εμπιστεύεστε.
Η ALTIUS INSURANCE, πρώην Alpha Ασφαλιστική, παραμένει αποκλειστικός συνεργάτης της Alpha Bank στις ασφαλίσεις ζωής και γενικού κλάδου καθώς επίσης και στην ανάπτυξη του τομέα των τραπεζοασφαλίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου