Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

mpdclub k παγκοσμια ημερα τριτης ηληκιας


 

Οι ηλικιωμένοι σε κάθε κοινωνία αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο από το οποίο αντλείται σημαντική γνώση. Το mpdclub γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα της τρίτης ηλικίας και ως εκτίμηση, αφιερώνει μία εβδομάδα στους ανθρώπους με ηλικία από 65 ετών και κάνει δώρο 7 ετήσιες συνδρομές. Έτσι όσοι δηλώσουν τα στοιχεία τους μέσα από τη σελίδα μας ή τηλεφωνικά (210 9227 752), θα μπουν σε κλήρωση για να αποκτήσουν πρώτοι κι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τη «ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ» μας, αμέσως μετά την κυκλοφορία της και για το διάστημα 1/12/12 – 1/12/13.

Τα ονοματεπώνυμα των τυχερών θα αναρτηθούν στη σελίδα μας την Τετάρτη 10/10/12.
Με την ελπίδα, πως όλοι μαζί μπορούμε να μεταβάλλουμε το αρνητικό κλίμα των ημερών μας και να στηρίξουμε έτσι το εισόδημά μας, προχωρήσαμε σε μία συνεργασία με επιλεγμένες επιχειρήσεις, που μπορούν να καλύψουν κάποιες από τις βασικές μας ανάγκες.
Η συνεργασία αυτή σκοπό έχει να στηρίξει, τόσο τον καταναλωτή, που νοιώθει να βάλλεται οικονομικά και βλέπει να μειώνεται η αγοραστική του δυνατότητα, όσο και τον επιχειρηματία, που έχει να αντιμετωπίσει τα αποτελέσματα αυτής της κατάστασης.
Εξασφαλίσαμε λοιπόν, για ΕΣΕΝΑ, προνόμια, που μπορούν να βοηθήσουν και να προστατεύσουν το εισόδημά σου, μια και οι προσφορές αυτές απευθύνονται αποκλειστικά στον πελάτη μας.
Έτσι δημιουργήσαμε το δικό μας club γιατί: γνώμονα έχουμε πάντα το δικό σου κέρδος και το συμφέρον σου είναι η προτεραιότητά μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου