Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗ


Το  Πολιτιστικό Μη Κερδοσκοπικό σωματείο μας «Πλανήτης Κρήτη», θα πραγματοποιήσει την εκδήλωσή του στις 7 Αυγούστου,  ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00, μόνο στο Παλιό Λιμάνι του Νομού  Χανίων, αντί στον Βόρειο Οδικό Άξονα (ΒΟΑΚ).
Η απόφασή μας αυτή είναι ομόφωνη γιατί ο Πρόεδρος και εμπνευστής του σωματείου,  Σπύρος Πρεβεζάνος έφυγε για το μεγάλο χωρίς γυρισμό ταξίδι,  στις 29 Ιουνίου έχοντας αφήσει πίσω του τεράστια παρακαταθήκη.
Έτσι αντί της προγραμματισμένης εκδήλωσης «Η Κρήτη χορεύει από την μια μπάντα ίσαμε την άλλη» και μετά από συνεννόηση και συνεργασία με την Δημοτική Αρχή των Χανίων, θα πραγματοποιήσουμε μεγάλη μουσικοχορευτική-τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Προέδρου μας στο Λιμάνι των Χανίων.
Σας προσκαλούμε να παρεβρεθείτε και να καταδείξουμε άλλη μια φορά πως η Κρήτη μπορεί να γίνει τόπος συναδέλφωσης των λαών και να υποσχεθούμε όλοι μαζί ότι θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε υψηλού επιπέδου πνευματικοκαλλιτεχνικές εκδηλώσεις, με κυρίαρχο στόχο να πετύχουμε το σκοπό μας, που είναι η χορευτική αλυσίδα στα 200.000 μέτρα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).
Σας περιμένουμε όλους τους Κρητικούς και τους φίλους της Κρήτης! 
WWW.200000.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου