Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΜPDCLUB ...KEΡΝΑΕΙ -ΥΓΕΙΑ Κ ΕΛΛΑΔΑ!!

Αφορμή για την επικοινωνία μαζί σας αποτελεί η διοργάνωση του 3ου Agro Quality Festival στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας– Υπαίθρια Οδός στις 22, 23 & 24 Ιουνίου.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα για τα πιστοποιημένα και παραδοσιακά προϊόντα της χώρας μας και περιλαμβάνει:
3ήμερη Έκθεση| Γαστρονομικές παρουσιάσεις| Πλήθος Παράλληλων Εκδηλώσεων| Εκδηλώσεις για παιδιά| Παραδοσιακά Παιχνίδια | Πολλές εκπλήξεις!
   Στοιχεία επικοινωνίας : Τηλ.: 2103610265  Fax: 2103610276 email: info@agroqualityfestival.gr  www.agroqualityfestival.gr

Με την πεποίθηση, πως για την εξασφάλιση και τη διατήρηση της καλύτερης ποιότητας Ζωής, είναι απαραίτητη η καλή ΥΓΕΙΑ, γι’ αυτό λοιπόν σε μια τέτοια έκθεση κρίνουμε απαραίτητο να σας …κεράσουμε και υγεία !

Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσής μας θα αποκτήσουν την κάρτα προσφορών, που βασικό προνόμιό της είναι οι υπηρεσίες στο χώρο της ΥΓΕΙΑΣ. Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες, που προσφέρουν οι μεγαλύτερες και καλύτερες ιατρικές μονάδες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έχετε κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είτε στην ηλεκτρονική σελίδα www.mpdclub.gr
Δωρεάν ετήσιος προληπτικός έλεγχος υγείας check up
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ  ΤΙΜΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΔΩΡΕΑΝ  ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
TEST  PAP  15€
ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ 30€
ΥΠΕΡΗΧΟΙ 30 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου