Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ

Θα ήθελα να αναφέρω ένα περιστατικό από το χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Ο Νάνταν, που εργαζόταν ως διανομέας για τη Freight USA, έφτασε στη δουλειά του νωρίς το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου και μουρμούριζε που έπρεπε να περιμένει για το ασανσέρ. Τελικά, έφτασε ένα που τον ανέβασε στον 78ο όροφο. Εκεί άλλαξε ασανσέρ και πήρε ένα άλλο που θα τον ανέβαζε στον τελικό του προορισμό. Καθώς έμπαινε μέσα, άκουσε έναν τρομακτικό θόρυβο, είδε μια τεράστια λάμψη και ένιωσε ένα ισχυρό κύμα φωτιάς να τον σκεπάζει. Ανάμεσα στις φλόγες και στα συντρίμμια, μια γυναίκα άνοιξε τα χέρια της και κατάφερε να κρατήσει τις πόρτες του θαλάμου ανοιχτές. «Είδα ότι τα χέρια μου και το πουκάμισό μου καίγονταν», λέει ο Νάνταν. «’γγιξα το κεφάλι μου και διαπίστωσα ότι καιγόταν και αυτό». Με απελπισμένες κινήσεις χτύπησε τα χέρια και το κεφάλι του και κυλίστηκε στο πάτωμα προσπαθώντας να σβήσει τις φλόγες. «Ήταν σκοτεινά και ο καπνός τύλιγε τα πάντα, όταν άκουσα μια φωνή να με φωνάζει και να μου λέει να τον ακολουθήσω στις σκάλες». Ήταν σαν θαύμα. Με τη βοήθεια του ξένου άρχισε την ατέλειωτη κατάβαση από τον 78ο όροφο. «Φτάνοντας στον 54ο έπεσα. Δεν μπορώ να συνεχίσω, είπα. Ο άγνωστος –ποτέ δεν έμαθα το όνομά του– με σήκωσε και μου είπε: «Είμαστε δυνατοί, είμαστε μαζί σου». Και έτσι συνεχίσαμε».
Είμαστε δυνατοί. Είμαστε κοντά στους πελάτες μας. Κάθε μέρα σώζουμε ανθρώπους, οικογένειες, επιχειρήσεις. Η δουλειά μας είναι ηρωική! Ποτέ άλλοτε οι υπηρεσίες μας δεν ήταν περισσότερο απαραίτητες. Βρισκόμαστε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή, με τα καλύτερα προϊόντα που είχαμε ποτέ και με το καλύτερα ενημερωμένο κοινό.
Ένας γνωστός εισηγητής ξεκίνησε κάποτε ένα σεμινάριο σηκώνοντας το χέρι του στο οποίο κρατούσε ένα χαρτονόμισμα των 20 δολαρίων. Ρώτησε το ακροατήριό του: «Ποιος θα ήθελε αυτό το χαρτονόμισμα;». Κάποιοι άρχισαν να σηκώνουν τα χέρια τους. Ο ομιλητής συνέχισε λέγοντας: «Θα δώσω σε κάποιον από εσάς αυτό το χαρτονόμισμα, αλλά πρώτα θα ήθελα να κάνω αυτό…» και τσαλάκωσε το χαρτονόμισμα στην παλάμη του. Στη συνέχεια ρώτησε: «Ποιος συνεχίζει να το θέλει;». Τα χέρια παρέμειναν σηκωμένα. «Και αν κάνω αυτό;» ρώτησε, πέταξε το χαρτονόμισμα στο πάτωμα και άρχισε να το τσαλακώνει με το παπούτσι του. Σήκωσε το χαρτονόμισμα, τσαλακωμένο, ταλαιπωρημένο και βρώμικο. «Ποιος συνεχίζει να το θέλει;» Τα χέρια σηκώθηκαν ξανά. «Φίλοι μου, μόλις πήρατε ένα πολύτιμο μάθημα. Ανεξάρτητα από το τι έκανα στο χαρτονόμισμα, συνεχίσατε να το θέλετε γιατί η αξία του δεν αλλοιώθηκε. Συνέχισε να αξίζει 20 δολάρια».
Πολλές φορές στη ζωή μας τυχαίνει να βρεθούμε τσαλακωμένοι και ταλαιπωρημένοι εξαιτίας των επιλογών μας και των περιστάσεων. Νιώθουμε ότι δεν αξίζουμε τίποτε. Ανεξάρτητα όμως από όσα έχουν συμβεί ή όσα θα συμβούν, ποτέ δεν θα χάσουμε την αξία μας. Λερωμένοι ή καθαροί, τσαλακωμένοι ή κολλαριστοί, είμαστε ανεκτίμητοι για αυτούς που μας αγαπούν. Η αξία μας δεν είναι αποτέλεσμα των πράξεων ή των γνώσεών μας, αλλά αυτού που είμαστε! Είστε ξεχωριστοί – μην το ξεχνάτε ποτέ. Μετρήστε τα θετικά και όχι τα αρνητικά. Αναμφίβολα, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να είναι κανείς ασφαλιστικός ή χρηματοοικονομικός σύμβουλοS
INSURANSEDAILY

Οι 12 εντολές που πρέπει να υιοθετήσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις 12 εντολές που πρέπει να υιοθετήσουν άμεσα ολοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και να τις εφαρμόσουν.
Οι "12 εντολές" παρουσιάστηκαν απο τον Νίκο Κλήμη (Οικονομολόγο και σύμβουλο επιχειρήσεων) κατ επανάληψη στα webinars που μας παρουσίασε το προηγούμενο διάστημα απο το www.insurancewebinars.gr

1. Να δημιουργήσετε το δικό σας "έντυπο ενημέρωσης"

2. Να δημιουργήσετε το δικό σας "έντυπο αναγκών πελάτη"

3. Να ζητήσετε (εάν το επιθυμείτε) να είστε "εντολοδόχοι είσπραξης"

4. Να δηλώσετε στις εταιρίες που συνεργάζεστε να εγκρίνουν τις "υπεξουσιοδοτήσεις" σας, εάν επιθυμείτε να εισπράττουν τρίτοι για λογαριασμό σας.

5. Να ελέγξετε αν όλοι σας οι υπάλληλοι (που εμπλέκονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση) είναι Πιστοποιημένοι.

6. Να αποφασίσετε αν προωθείτε ή άν πρόκειται να προωθήσετε προϊόντα συνδεδεμένα με επενδύσεις και αν ναι, να ελέγξετε οτι κατέχετε και το Πιστοποιητικό Δ.

7. Να δημιουργήσετε τη δική σας "απόδειξη είσπραξης" για τις περιπτώσεις που χρειάζεται.

8. Να καταστρέψετε τυχόν διαφημιστικά σας έντυπα, που αναφέρουν δικές σας εκπτώσεις, παροχές ή άλλα ωφελήματα.

9. Να δημιουργήσετε τους δικούς σας ηλεκτρονικούς φακέλους με τα ενημερωτικά έντυπα των ασφαλιστικών εταιριών, τα οποία θα μπορείτε να προωθείτε στους υποψήφιους πελάτες.

10. Να δημιουργήσετε τους ηλεκτρονικούς φακέλους "με τις καταστάσεις παρακολούθησης της είσπραξης ασφαλίστρων και τα αποδεικτικά για την εξόφληση των υπολοίπων".

11. Να ενδιαφερθείτε και να διαβάσετε προσεκτικά τις νέες συμβάσεις συνεργασίας σας με τις Ασφαλιστικές Εταιρίες, που πρέπει να υπογραφούν μέχρι.......31 Μαρτίου 2014.

Και μήν ξεχνάτε.:

12. Κάθε Παρασκευή να πληρώνετε στις Ασφαλιστικές Εταιρίες τα ασφάλιστρα που εισπράξατε κατα την διάρκεια της εβδομάδας, είτε σας τα ζητούν οι Ασφαλιστικές Εταιρίες, είτε όχι.

d0main

Οι servers πλέον στην Ελλάδα ανεβαίνουν στο σύννεφο

  • Απεριόριστο Traffic
  • 5 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα.
  • Αθήνα ή Θεσσαλονίκη με GR-IX
  • Ευελιξία με virtualization
  • Με τη σιγουριά του Ηigh Αvailability
  • Ξεχάστε τους dedicated κι ανεβείτε επίπεδο.
Greek Cloud ServersCloud P2V

Από 11,30 € ο δικός σας cloud server στην Ελλάδα με GR-IX.
cloud servers

Το νέο σου Domain name & Web Hosting από 6,67 € το χρόνο

www.
.GR υποχρεωτικά για 2 χρόνια με 19,20 € μόνο.   
  • domain panel

    4gr.net panel

    Εύκολο στη χρήση τους εργαλεία για να σας βοηθήσουν στην Ανανέωση, Μεταβίβαση αλλαγές στα domain σας με ένα μόνο βήμα.

    domainpanel login
  • δωρεάν δοκιμή

    10 ημέρες δωρεάν

    Οι 10 ημέρες δοκιμαστικής περιόδου σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες μας και μετά να πληρώσετε αν μείνετε ικανοποιημένοι.  

    more
  • free services

    Free αξίας 100+ €

    Κουπόνια, εργαλεία, δωρεάν υπηρεσίες 'ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ' 500 MB Δωρεάν Φιλοξενία Web & Mail για πάντα και 1GB bandwidth σε όλα τα domain.  

    free more
  • cpanel

    cPanel Control Panel

    'Ολα τα domain συνοδεύονται από το δικός panel στο 4gr.net και το δικό τους cpanel. Το cPanel έχει κάνει τη ζωή ευκολότερη για τους ιδιοκτήτες των domain απο το 4gr.net.  

    cpanel more
  • adwords coupon

    75,00 € Adwords

    Όλοι οι νέοι πελάτες μόνο με την εγγραφή έχουν και 75 € δωρεάν διαφήμιση με GOOGLE  ADWARDS κουπόνι και 2 μήνες δωρεάν viva number!   

    adwords more
  • domain users

    Domain users

    Online Αλλαγή Προσωπικών Δεδομένων. Μεταφορά domain σε άλλο χρήστη. Διαχείριση του domain απο δύο 4gr.net panel χρήστες, όπως πελάτης και reseller.   

    domai users more

Μοναδικές προσφορές κάθε μέρα.

Περισσότερα |      |     
Έχειςαπορίασχετικάμετο4gr.netκαιτιςυπηρεσίες.