Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα - Commercial

ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα - Εκδήλωση παρουσίασης προϊόντος pt.1

ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα - Εκδήλωση παρουσίασης προϊόντος, pt.2

Γιατί να αποκτήσεις το "ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα";

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Ιατρικα κ καταναλωτικα προνομια απο το ΠΡΟΝΟΜΙΟ με καρτα...προνομιο ΖΩΗΣ

Iατρικά και καταναλωτικά προνόμια με την εκπτωτική κάρτα «Προνόμιο με κάρτα»

«Είμαστε ένα δίκτυο ανθρώπων που συνασπίζονται για να μπορούν με την καταναλωτική τους δύναμη να πετυχαίνουν καλύτερες συμφωνίες και εκπτώσεις από τις επιχειρήσεις». Με αυτές τις λέξεις περιέγραψε τη νέα εκπτωτική κάρτα «Προνόμιο με κάρτα», ο Δούκας Παλαιολόγος, πρόεδρος του mpdclub, που ύστερα από μια διακεκριμένη πορεία πολλών δεκαετιών στον ασφαλιστικό κλάδο εργασιών, ξεκινά μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια μαζί μια ομάδα έμπειρων συνεργατών.
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» είναι η εκπτωτική κάρτα που εξασφαλίζει στους κατόχους της, ιατρικά και καταναλωτικά προνόμια μαζί, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει και προβάλει τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Ήδη στο δίκτυο της κάρτας, ανήκουν 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα (Metropolitan, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Ευρωκλινική, Διάγνωση, Ιασώ General κ.α.) που προσφέρουν αποκλειστικά για τους κατόχους της, δωρεάν check up, διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές Δημοσίου, δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, εκπτώσεις σε έξοδα νοσηλείας και πολλά άλλα ιατρικά προνόμια.

Παράλληλα, περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, από 20 διαφορετικούς κλάδους (υγεία, ψυχαγωγία, εστίαση, τουρισμός, τρόφιμα & ποτά, ένδυση-υπόδηση κ.α.) έχουν ενταχθεί στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιριών, παρέχοντας έτσι αποκλειστικά στους κατόχους της, προσφορές και εκπτώσεις μέχρι και 60%. Σε αντίθεση μάλιστα με τα κουπόνια μιας χρήσης, ο καταναλωτής μπορεί να κάνει απεριόριστη χρήση των εκπτωτικών προσφορών, κατά τη διάρκεια του έτους.

Τον Δούκα Παλαιολόγο πλαισιώνουν στις επιτελικές θέσεις του mpdclub ο Σπύρος Λευθεριώτης, αντιπρόεδρος και ο Βασίλης Μουντάκης, διευθύνων σύμβουλος. Η συνδρομή της κάρτας κοστίζει 70 ευρώ τον χρόνο για την Αττική.

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ Κ ΚΑΡΙΕΡΑ!!

Τομέας Εργασίας:
  • Πωλήσεις
Τίτλος θέσης: Προώθηση Πωλήσεων
Τύπος απασχόλησης: Πλήρης Απασχόληση
Κωδικός Θέσης: -
Περιγραφή θέσης: Πωλητές για προώθηση εκπτωτικής κάρτας προνομίων στην περιοχή της Αθηνας,της Λαρισαςτης Πάτρας
Απαραίτητα προσόντα:
Ηλικία άνω των 25 ετών. Επιθυμητό πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ στο χώρο της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων. Επιθυμητή προϋπηρεσία στο χώρο της υγείας και στον ασφαλιστικό κλάδο. Επικοινωνιακές ικανότητες, μεθοδικότητα, ομαδικό πνεύμα. Δυναμική προσωπικότητα με προσανατολισμό στο αποτέλεσμα
Απολαβές / Παροχές: Βασικός μισθός  
Στοιχεία εργοδότη: www.mekarta.gr