Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

MPDCLUB οπως λεμε ...ΠΡΟΝΟΜΙΑ!!


Υγεία: MPD CLUB όπως λέμε... Προνόμια !
To www.mpdclub.gr ξεκίνησε από μία ιδέα, ανθρώπων, που δεν έχουν μάθει να δέχονται τις καταστάσεις στωικά και να περιμένουν παθητικά τις εξελίξεις, που τους αφορούν.
-Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει μεγάλες ομάδες με σκοπό την προάσπιση των οικονομικών τους συμφερόντων.
-Παρακολουθεί τις καταστάσεις και προετοιμάζεται για να μπορέσει να επιβάλλει την παρουσία του.
-Προστατεύει το εισόδημα του πελάτη, εξασφαλίζοντας του συμφέρουσες προσφορές, για όλα όσα θεωρεί απαραίτητα.
-Προσδίδει κύρος στον επιχειρηματία, που προβάλλεται μέσα από αυτό και κάνει έτσι ευρύτερα γνωστή την επιχείρησή του.
-Προωθεί τις συνεργασίες και στοχεύει να δημιουργήσει πολλές περισσότερες στο άμεσο μέλλον.
-Στηρίζει το κάθε μέλος του, προσπαθώντας μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να ανεβάσει το ηθικό και παράλληλα να δώσει ώθηση στον επαγγελματικό του τομέα.

To www.mpdclub.gr είναι η δική μας απάντηση σε όλους αυτούς, που νομίζουν, ότι δεν υπάρχει λύση σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Στις δύσκολες αυτές καταστάσεις, η λύση θα δοθεί από εμάς, γι΄ αυτό και φτιάξαμε την δική μας σελίδα, γιατί τo www.mpdclub.gr έχει μόνο φίλους, πελάτες και συνεργάτες, με κοινούς στόχους και κοινή πολιτική.

Το mpdclub είναι προνόμια. Πολλά προνόμια σε μια Κάρτα.
Δημιουργώντας τη Κάρτα προνομίων mpdclub εξασφαλίσαμε για εσάς,προνόμια ,που μπορούν να βοηθήσουν και να προστατεύσουν το εισόδημα σας,με καινοτόμες προσφορές που απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στους φίλους και τα μέλη του.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην ΥΓΕΙΑ , στη ΓΥΝΑΙΚΑ και στο  ΠΑΙΔΙ!
Απο το 2010 παλεύουμε καθημερινά ώστε να παρέχουμε στο  φιλο κ μέλος μας σ συμφέρουσες προσφορές κ εκπτώσεις, για όλα όσα θεωρούμε απαραίτητα.
2,5 χρόνια τώρα στηρίζουμε τα μέλη και τους φίλους μας,προσπαθώντας να ανεβάσουμε το το ηθικό και τη διάθεση ,δίνοντας παράλληλα  ώθηση στον επαγγελματικό τομεα.

Προνομια με καρτα mpdclub

 ΤΟ MPDCLUB είναι προνόμια.Πολλά προνόμια σε μια Κάρτα.
Δημιουργώντας τη Κάρτα προνομίων mpdclub εξασφαλίσαμε για εσάς,προνόμια ,που μπορούν να βοηθήσουν και να 
προστατεύσουν το εισόδημα σας,με καινοτόμες προσφορές που απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στους φίλους κ μέλη του.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στην ΥΓΕΙΑ ,ΓΥΝΙΑΚΑ Κ ΠΑΙΔΙ!
Απο το 2010 παλεύουμε καθημερινά ώστε να παρέχουμε στο  φιλο κ μέλος μας σ συμφέρουσες προσφορές κ εκπτώσεις, για όλα όσα θεωρούμε απαραίτητα.
2,5χρονια τώρα στηρίζουμε τα μέλη κ φίλους μας,προσπαθώντας να ανεβάσουμε το το ηθικό και τη   διάθεση ,δίνοντας παράλληλα  ώθηση στον επαγγελματικό τομεα.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Οσοι ιδιοκτήτες οχημάτων κυκλοφορούν με ανασφάλιστα Ι.Χ, μοτοσυκλέτες, φορτηγά ή οποιοδήποτε άλλο όχημα, έχουν ένα και μοναδικό τρόπο για να γλυτώσουν τις επερχόμενες ποινές και πρόστιμα που ετοιμάζεται να επιβάλλει το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών .
Και αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος από το να σπεύσουν άμεσα και να τα ασφαλίσουν πριν τους εντοπίσει το ηλεκτρονικό «μάτι» της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και τους στείλει το «μπουγιουρντί».
Σήμερα κυκλοφορούν στη χώρα μας πάνω από 1 εκατ. ανασφάλιστα οχήματα. Ετσι το υπ. Οικονομικώψν και η ΕΑΕΕ σύστησαν μικτή επιτροπή προκειμένου να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου. Οι προτάσεις παραδόθηκαν και αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Σύμφωνα με αυτές, για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων θα πρέπει να «παντρευτούν» η ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων του Κέντρου Πληροφοριών που είναι καταγεγραμμένα όλα τα ασφαλισμένα οχήματα και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων που είναι καταγεγραμμένα όλα τα κυκλοφορούντα οχήματα. Από την διασταύρωση θα εντοπιστούν τα ανασφάλιστα οχήματα και οι ιδιοκτήτες τους. Παράλληλα θα ληφθούν υπόψη και τα στοιχεία κάθε άλλης υπηρεσίας ή φορέα που εκδίδει άδειες οχημάτων.

Μετά την διασταύρωση, το ΚΕΠΥΟ θα ξεκινήσει την αποστολή επιστολών με τις οποίες θα δίνονται οι προθεσμίες στους ιδιοκτήτες των οχημάτων να τα ασφαλίσουν. Σε όσους εντοπιστούν με ανασφάλιστο όχημα από την ΓΓΠΣ, θα δίνεται η δυνατότητα σε διάστημα 8 έως 10 ημερών από τη βεβαίωση της παράβασης να προχωρήσουν στην σύναψη ασφαλιστηρίου συμβολαίου με εταιρεία της επιλογής τους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρόταση της ομάδας εργασίας που έχει συσταθεί για το θέμα, προβλέπει την επιβολή προστίμου 250 ευρώ ακόμη και σε αυτούς που θα προχωρήσουν στην ασφάλιση των οχημάτων τους μέσα στην προθεσμία. Αρα για να γλυτώσει κάποιος το πρόστιμο και τις ποινές, αν θεωρεί ότι θα υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια, θα πρέπει εγκαίρως να ασφαλίσει το όχημα του
Οσοι δεν τα ασφαλίσουν, εκτός από το πρόστιμο θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις ποινές του ΚΟΚ που είναι αφαίρεση της άδειας οδήγησης, της άδειας κυκλοφορίας του ΙΧ και των πινακίδων του οχήματος για δέκα (10) ημέρες, ενώ παράλληλα προβλέπονται και άλλες ποινές από το προεδρικό διάταγμα 237/86 που είναι οι εξής:
Οδήγηση ανασφάλιστου αυτοκινήτου: Αφαίρεση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας για 12 μήνες.
Οδήγηση ανασφάλιστου αυτοκινήτου και πρόκληση ατυχήματος: Αφαίρεση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας για 24 μήνες.
Υπότροπη συμπεριφορά: Αφαίρεση άδειας και πινακίδων κυκλοφορίας για 36 μήνες.
Ανάλογα με την περίπτωση ισχύουν και ποινικές κυρώσεις, με φυλάκιση από 2 έως 12 μήνες και πληρωμή ποινής, 250 ευρώ για τα ανασφάλιστα δίκυκλα, 500 ευρώ για τα ανασφάλιστα επιβατικά αυτοκίνητα και 1.000 ευρώ για τα ανασφάλιστα λεωφορεία και φορτηγά.
Πηγη finacial Press.gr Νικος Σαμοιλης

το www.mpdclub.gr μπορει  να σας προτεινει εξυπνες λυσεις .....[προνομια μεκαρτα]

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Καλη σχολικη χρονια με τα προνομια του mpdclub

Οι διακοπές τελείωσαν και η επιστροφή στα σχολεία είναι πλέον γεγονός. Η σωστή προετοιμασία των παιδιών μας είναι το πρώτο στάδιο της συνεχούς φροντίδας που πρέπει να τους δίνουμε καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.
Χρειάζονται την υποστήριξη, καθοδήγηση και προσοχή μας όχι μόνο στην αρχή. Με τον τρόπο αυτό μεγιστοποιούμε τις πιθανότητες τους για μια όσο το δυνατόν καλύτερη μόρφωση και ολοκλήρωσή τους.
 Την περίοδο αυτή λοιπόν οι γονείς θα πρέπει να βοηθήσουν, ώστε μικροί και μεγάλοι μαθητές να προσαρμοστούν ευκολότερα. Εκτός αυτού όμως, υπάρχει και η σωματική υγεία, που εξασφαλίζεται με υγιείς συνήθειες που αποφέρουν θετικά αποτελέσματα και στις σχολικές επιδόσεις.
Δεν χρειάζεται να πιέσουμε τα παιδιά μας σε επιδόσεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Είναι φυσιολογικό να αισθάνονται πιεσμένα από την επιστροφή στο σχολείο. Φροντίζουμε λοιπόν να συνδυάσουμε το διάβασμα με την ξεκούραση, αφήνοντάς τους ώρα για παιχνίδι.
Ελέγχουμε τακτικά την σχολική τους τσάντα και φροντίζουμε την σωστή διατροφή τους δίνοντας τους όσο το δυνατόν πιο υγιεινά προϊόντα.
Φροντίζουμε επίσης την σωματική τους υγιεινή και την υγιεινή των δοντιών τους συμβουλευόμενοι τον οδοντίατρό μας.
Η όρασή τους επίσης πρέπει να ελεγχθεί για να γνωρίζουμε τη γενικότερη  οφθαλμολογική κατάσταση του παιδιού.
Το κατάλληλο ντύσιμο, η κατάλληλη τσάντα, το κατάλληλο παπούτσι , αξιόλογα και επώνυμα εκπαιδευτικά κέντρα που προσφέρουν στα παιδιά μας γνώσεις που θα αποτελέσουν εφόδιο για την μετέπειτα επαγγελματική τους καταξίωση ,σας προτείνει το mpd club δίνοντας στους γονείς προνόμια ώστε να γίνει εφικτή η πραγματοποίησή τους.
Όπως είναι φυσικό τα παιδιά με το παιγνίδι , την ξεγνοιασιά τους και το ριψοκίνδυνο της ηλικίας τους , είναι επιρρεπή σε ατυχήματα.
Για τον λόγο αυτόν θα πρέπει με ευθύνη του σχολείου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Δημοτικής Αρχής ,οι χώροι να είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες ατυχημάτων.
Τα κυλικεία να έχουν τα κατάλληλα προϊόντα και να εφαρμόζουν τους κανόνες υγιεινής.
Εμείς  είμαστε διαθέσιμοι να σας παρέχουμε συμβουλές για κάθε στάδιο της ζωής τους.
Το mpd club επίσης έρχεται να σας δώσει λύσεις και προνόμια για μία καλύτερη ποιότητα ζωής.
Καλή Σχολική Χρονιά.
Β ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ
Ιδρυτης mpdclub
www.mpdclub.gr 
www.juniors.mpdclub.gr
www.mpdradio.gr 

mpdclub ...πολλα προνομια!!

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ MPDCLUB ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ

Στην τελευταία τριετία "εισήλθαν" στον κλάδο από "κερκόπορτες" που άνοιξαν διάφορα στελέχη κάποιων εταιριών που "συμμάχησαν" και με διαβόλους για προσωπικό τους συμφέρον, διάφορες θύελλες και ανεμοστρόβιλοι που απαξίωσαν τους συντονιστές ασφαλιστικών συμβούλων. Η εικόνα του ασφαλιστή κάθε κατηγορίας ποτέ δεν ήταν τόσο απαξιωμένη όσο την έκαναν σήμερα διάφοροι "επί πληρωμή" αναλυτές, αρθρογράφοι, υπαλληλίσκοι, διορισμένοι,  πανελίστες της «εικόνας» που προσπαθεί να επιβάλλει λόγια για αλήθειες και παραπλάνηση για έργο...
Μας «κούφαναν» οι φωνές αυτών που είναι "μουγγοί" σε έργο. Πάνε να μας κοροϊδέψουν με περιγραφές εικόνας που δεν δείχνει τίποτα... Προσέξτε λίγο ότι δεν δείχνουν όλη την εικόνα ακροατηρίων, δεν γράφουν τι είπαν, δεν μας δείχνουν ποιοι το άκουσαν. Κοίταζα την προσήλωση του ΣΕΜΑ με τους πλατινένιους και χρυσούς και μπρούτζινους χορηγούς (είκοσι οκτώ εταιρίες!) και παράλληλα σκεπτόμουν τα όσα συμβαίνουν "πίσω απ'την κουρτίνα" στις σχέσεις των μελών με τις εταιρίες που ψάχνουν αναγνώριση στις εικόνες των εκδηλώσεων. Δυστυχώς δεν είναι χρυσές και αδαμάντινες αυτές οι σχέσεις που θέλουν διαιτητή τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ... Θα είχε πολύ γέλιο να ήταν και ο "Τειρεσίας" χορηγός!
Δυστυχώς αυτοί οι "μπρούτζινοι" καθηγητές των λόγων που μπαίνουν μπροστά μας να τους ακούσουμε ή να τους δούμε με το «ζόρι» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ να επιδείξουν έργο οι περισσότεροι αλλά "Μουλοχτές" κρυφές διασυνδέσεις σε αόρατους παράγοντες που πληρώνονται να επιβάλλουν θέσεις και απόψεις άλλων συμφερόντων... Κάποιοι είναι "κακοί αντιγραφείς" "ηθοποιοί φάλτσοι" που τρώνε τον χρόνο μας με φαρσοκωμωδίες που παίζουν εδώ κι εκεί και θέλουν να τις δούμε. Αντιγραφές, υποθέσεις, υπονοούμενα, πονηρούς εκβιασμούς, απειλές.
Απ' όλη την Ελλάδα φτάνουν στο www.NextDeal.gr βογγητά απόγνωσης ανθρώπων που αδικούνται από τους "μπρούτζινους" και χρυσούς χορηγούς άτομα και εταιρίες. Περισσότερο μας πληγώνει που μπρούτζινα μαχαίρια μπήγονται στις καρδιές ανθρώπων που ήταν γεμάτοι αγάπη στους ανθρώπους και ιδίως εναντίον αυτών που για χρόνια αγκάλιαζαν στοργικά τους νέους ανέργους επαγγελματίες ασφαλιστές δείχνοντάς τους στοργή, παρακίνηση, αγάπη, κατανόηση, ενθάρρυνση να δουλέψουν... Αυτοί οι οραματιστές και πρωτεργάτες βλέπουν σήμερα τους "μπρούτζινους" στρατιώτες ξένων αφεντικών να σβήνουν μία-μία τις φωτιές ανάπτυξης που για μια 20ετία 70’ – 90’ είχαν ανάψει σε κάθε πόλη και νομό της χώρας. Ρίξτε μια ματιά στα «σημαιάκια» γραφείων και θα κλάψετε! Δείτε τους προγραμματισμούς και τα νέα συμβόλαια, παρατηρήστε τις οδηγίες των "μπρούτζινων" στελεχών που κάνουν τους σοφούς ομιλητές σε άδεια καθίσματα για το πώς εκβιάζουν να ακυρωθούν παλαιά συμβόλαια νοσοκομειακής περίθαλψης, δείτε πόσο κατοχυρωμένοι είναι οι στρατιώτες αυτών των διορισμένων (από κόμμα ή Γενικό)  αρχηγίσκων και κάντε ένα "κλικ", BACKSPACE ή DELETE να φύγουν απ' την οθόνη σας και την χαρούμενη χωρίς αυτούς ημέρα σας.
Για τα φιλαράκια μας συντονιστές που "ψίχουλο σε ψίχουλο" μοιράζουν την καρδιά τους προσφέροντας θα 'θελα να τους παρακαλέσω να ενδιαφερθούν να μάθουν μήπως αυτή η ιστορία των "συντονιστοπρακτόρων" οδηγήσει να χάσουν το ψωμί τους. Ο συντονιστής εργάζεται μόνο για μια εταιρία σήμερα με την οποία έχει προσωπικές σχέσεις, ιδιαίτερης αξίας καριέρα, ομαδικό ασφαλιστήριο, καταξίωση, χαρτοφυλάκιο, σχέσεις κωδικών ασφαλιστικών που ανέπτυξε κ.λ.π. Ο πράκτωρ έχει άλλες σχέσεις με τις εταιρίες ... και είναι μόνος του. Έχει διαφορά η "μπρούτζινη" αγάπη, απ' την άλλη...Αν θέλουμε να ανακάμψει η αγορά πρέπει να τιμήσουμε αυτούς που με την ανθρωπιά τους ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ και ΚΡΑΤΑΝΕ ασφαλιστές στο χώρο μας δαμάζοντας την σκληράδα και την κρυάδα του "χαλκού και σίδερου" της ανεργίας, με τον ιδρώτα και την ανθρώπινη σβελτάδα και τέχνη.
Το αρθρο δημοσιευτηκε στο Next Deal.gr 

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!!

 Χαρείτε τη βόλτα. Δεν υπάρχει εισιτήριο επιστροφής!
 
 
Ο George Carlin λέει για τα γηρατειά! (Απόλυτα Διαυγές)
ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠ'ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ, ΚΑΝΤΕ  Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ.
 
Οι απόψεις του George Carlin's για τα γηρατειά
 
Έχετε αντιληφθεί ότι η μόνη περίοδος της ζωής μας που μας αρέσει να μεγαλώνουμε είναι όταν είμαστε παιδιά; Εάν είσαι κάτω των 10 ετών, είσαι τόσο ενθουσιασμένος που μεγαλώνεις που σκέφτεσαι τμηματικά...
 
«Πόσων ετών είσαι;», «Είμαι τέσσερα και μισό!» Ποτέ δεν είσαι τριάντα έξι και μισό. Είσαι τέσσερα και μισό, και περπατάς στα πέντε! Αυτό είναι το κλειδί.
 
Μπαίνεις στην εφηβεία, και τώρα κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει. Πηδάς στον επόμενο αριθμό, ή ακόμη και μερικούς αριθμούς μπροστά.
 
«Πόσων ετών είσαι;» «Θα γίνω 16!» Μπορεί να είσαι 13, αλλά έ, θα γίνεις 16! Και τότε έρχεται η καλύτερη μέρα της ζωής σου!Γίνεσαι 21. Ακόμα και οι λέξεις ακούγονται σαν ιεροτελεστία.ΓΙΝΕΣΑΙ 21.. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ !!!
 
Αλλά τότε περνάς στα 30. Ωωωω, τί έγινε εδώ; Ακούγεσαι σαν χαλασμένο γάλα! Αυτός ΠΕΡΑΣΕ, έπρεπε να τον πετάξουμε. Δεν έχει πλάκα πια, είσαι απλά ένας ξινισμένος λουκουμάς. Τι πάει στραβά; Τί άλλαξε;
 
ΓΙΝΕΣΑΙ 21, ΠΕΡΝΑΣ στα 30, και τότε ΠΕΡΠΑΤΑΣ στα 40. Ουάου! Πάτα φρένο, όλα σου ξεγλυστρούν. Πριν να το καταλάβεις, ΦΘΑΝΕΙΣ τα 50 και τα όνειρά σου χάνονται...
 
Αλλά! για περίμενε!!! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΩΣ τα 60. Δεν πίστευες ότι θα τα έφθανες!
 
Οπότε ΓΙΝΕΣΑΙ 21, ΠΕΡΝΑΣ στα 30, ΠΕΡΠΑΤΑΣ στα 40,ΦΘΑΝΕΙΣ τα 50 και ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΩΣ τα 60.
 
Έχεις αναπτύξει τόσο μεγάλη ταχύτητα που ΧΤΥΠΑΣ τα 70! Μετά απ'αυτό, η κατάσταση είναι μέρα με τη μέρα. ΧΤΥΠΑΣ την Τετάρτη!
 
Μπαίνεις ! στα 80 και κάθε μέρα είναι ένας πλήρης κύκλος.ΧΤΥΠΑΣ το γεύμα. ΠΕΡΝΑΣ στις 4:30. ΦΘΑΝΕΙΣ την ώρα του ύπνου. Και δεν τελειώνει εκεί. Στα 90 σου, αρχίζεις να οπισθοδρομείς.  «Ήμουν ΜΟΛΙΣ 92».
 
Και τότε κάτι παράξενο συμβαίνει. Εάν καταφέρεις να ξεπεράσεις τα 100, ξαναγίνεσαι μικρό παιδί. «Είμαι 100 και μισό!».
 
Μακάρι να φθάσετε όλοι στα υγιή 100 και μισό!!
 
ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΝΕΟΙ
1.    Πετάξτε τους ασήμαντους αριθμούς. Αυτό συμπεριλαμβάνει την ηλικία, το βάρος και το ύψος. Αφήστε τους γιατρούς να νοιάζονται γι'αυτά. Γι'αυτό τους πληρώνετε άλλωστε.
 
2.    Κρατήστε μόνον τους ευχάριστους φίλους... Οι γκρινιάρηδες σας ρίχνουν.
 
3.    Να μαθαίνετε συνεχώς! Μάθετε περισσότερα για τους υπολογιστές, τις τέχνες, την κηπουρική, ο,τιδήποτε, ακόμη και για το ραδιόφωνο. Να μην αφήνετε ποτέ τον εγκέφαλο ανενεργό. «Ένα ανενεργό μυαλό είναι το εργαστήρι του Διαβόλου». Και το επίθετο του διαβόλου είναι Αλτζχάιμερ.
 
4.Απολαύστε τα απλά πράγματα.
 
5.Γελάτε συχνά, διαρκώς και δυνατά. Γελάστε μέχρι να σας κοπεί η ανάσα.
 
6.Τα δάκρυα τυχαίνουν... Υπομείνετε, πενθήστε, και προχωρήστε παραπέρα. Το μόνο άτομο, που μένει μαζί μας για ολόκληρη τη ζωή μας είναι ο εαυτός μας. Να είστε ΖΩΝΤΑΝΤΟΙ ενόσω είστε εν ζωή.
 
7.Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ό,τι αγαπάτε, είτε είναι η οικογένεια, τα κατοικίδια, η μουσική, τα φυτά, τα ενδιαφέροντά σας, ο,τιδήποτε. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας.
 
8.Να τιμάτε την υγεία σας: Εάν είναι καλή, διατηρήστε την. Εάν είναι ασταθής, βελτιώστε την. Εάν είναι πέραν της βελτιώσεως, ζητήστε βοήθεια.
 
9.Μην κάνετε βόλτες στην ενοχή. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά, ακόμη και στον διπλανό νομό ή σε μια ξένη χώρα αλλά ΜΗΝ πηγαίνετε εκεί που βρίσκεται η ενοχή.
 
10.     Πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε, σε κάθε ευκαιρία.
 
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
 
Κι αν δεν στείλετε το παρόν σε τουλάχιστον 8 άτομα - ποιος νοιάζεται; Αλλά μοιραστείτε το με κάποιον. Όλοι χρειαζόμαστε να ζούμε τη ζωή μας στο έπακρο κάθε μέρα!!
 
 
Το ταξείδι της ζωής δεν είναι για να φθάσουµε στον τάφο µε ασφάλεια σ'ένα καλοδιατηρηµένο σώµα, αλλά κυρίως για να ξεγλυστρούµε προς όλες τις πλευρές, πλήρως εξαντληµένοι, φωνάζοντας «...ρε γαµώτο....τί ßόλτα!».
 
 
 

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

MPDCLUB =ΠΡΟΝΟΜΙΑ

MPDCLUB ΙΣΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
Ο όρος ΠΡΟΝΟΜΙΟ σημαίνει επιπλέον ή αποκλειστικό δικαίωμα κάποιου.
 Σήμερα τα προνόμια καταργούνται, χάνονται, αφαιρούνται. Το MPDCLUB όμως επιμένει να θεωρεί αυτό το πλεονέκτημα ως κοινωνικό αγαθό, που στις μέρες μας είναι περισσότερο απαραίτητο απ' όσο ποτέ...
Η καλύτερη ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ είναι ΠΡΟΝΟΜΙΟ. Αυτό το συγκεκριμένο ΠΡΟΝΟΜΙΟ  διαφυλάσσει και στηρίζει η κάρτα του MPDCLUB, προστατεύοντας τα δικαιώματα μας :
                                                                    Στην ΥΓΕΙΑ με ΔΩΡΕΑΝ check up και ιατρικές επισκέψεις και.                                                                 
 .σε κάθε άλλη κατηγορία της σύγχρονης ΖΩΗΣ με σημαντικές εκπτώσεις και προσφορες

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ubuntu=Υπαρχω γιατι υπαρχουμε!!

Ubuntu!!!!!!!!!!!!!
Ένας ανθρωπολόγος πρότεινε το ακόλουθο παιχνίδι στα παιδιά μιας Αφρικάνικης φυλής: Τοποθέτησε ένα καλάθι γεμάτο ζουμερά φρούτα δίπλα σʼ ένα δέντρο και είπε στα παιδιά ότι όποιο από αυτά φτάσει πρώτο στο καλάθι θα πάρει όλα τα φρούτα. Όταν τους έδωσε το σινιάλο για να τρέξουν, πιάστηκαν χέρι χέρι και ξεκίνησαν να τρέχουν όλα μαζί. Ύστερα κάθισαν σʼ έναν κύκλο για να φάνε τα φρούτα. Όταν ρώτησε τα παιδιά γιατί το έκαναν αυτό αφού κάποιο από αυτά θα μπορούσε να είχε καρπωθεί όλα τα φρούτα, τα παιδιά απάντησαν “UBUNTU” που σημαίνει «δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι αν έστω ένας από εμάς είναι στενοχωρημένος!» Η λέξη “UBUNTU”στην γλώσσα τους σημαίνει «Υπάρχω γιατί υπάρχουμε»
 
 
 
Έγινε λοιπόν το αντίστοιχο παίγνιο και σε ένα Γυμνάσιο χώρας-μέλους της Ευρωζώνης με την διαφορά ότι το καλάθι δίπλα στο δένδρο περιείχε ένα γυαλιστερό iPod, ένα iPad και ένα iPhone, πάλι με την εξήγηση ότι ο πρώτος τα παίρνει όλα.
Όταν λοιπόν δόθηκε το σινιάλο για να τρέξουν, έπεσαν αγκωνιές, τρικλοποδιές, μπουνιές και τελικά το πιο μεγαλόσωμο παιδάκι έφτασε πρώτο και πήρε και τα τρία gadgets. Ύστερα, μερικά παιδάκια κάθισαν γύρω από τον μεγαλόσωμο συμμαθητή τους και τον παρακολουθούσαν να χειρίζεται τα ηλεκτρονικά καλούδια με θαυμασμό, κάποια άλλα είχαν περικυκλώσει τον ανθρωπολόγο και διαμαρτύρονταν για τους άδικους κανόνες του παιγνίου απειλώντας τον ότι θα τον καταγγείλουν στον Διευθυντή του Σχολείου και στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ενώ κάποια άλλα δέχθηκαν μοιρολατρικά την τύχη τους, ψελλίζοντας ότι το όλο παίγνιο ήταν στημένο από ξένα κέντρα εξουσίας.
 
Όταν ο ανθρωπολόγος συνήλθε και επέβαλε την δέουσα τάξη, πλησίασε το παιδάκι που νίκησε και το ρώτησε γιατί κράτησε και τα τρία gadgets αντί να σκεφτεί να κρατήσει το ένα και να μοιράσει τα υπόλοιπα σε δυο φίλους του. Εκείνο, του απάντησε μονολεκτικά ‘ZBOUTSAM’, που σημαίνει ‘Στην Πούτσα μου’.
Η λέξη ‘ZBUTSAM’ στην γλώσσα της εν λόγω χώρας/φυλής σημαίνει ‘υπάρχω για να ζω σε βάρος των υπολοίπων, συγγενών, συμμαθητών, ντόπιων ή ξένων και το βρίσκω απολύτως φυσικό’.
Το σχολείο του πειράματος ήταν το 2ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ελασσόνας και η χώρα του σχολείου, η Ελλάδα, έχει ήδη επίσημα χρεοκοπήσει από τις 19.05.2010. Ανεπίσημα δε, πολλά χρόνια πριν.
 

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Αγαπητέ επιχειρηματία,
Είναι βέβαιο πως το κλίμα αστάθειας, που βιώνουμε τα τελευταία δύο χρόνια, έχει επηρεάσει αισθητά τη διάθεσή μας, ενώ παράλληλα δοκιμάζει σκληρά τα εισοδήματα τόσο τα δικά μας, όσο και του καταναλωτή.
Αποφασίσαμε λοιπόν, να διαμορφώσουμε ένα προϊόν συνεργασίας το οποίο έγινε απόλυτα αποδεκτό από το αγοραστικό κοινό σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα .
Αναφερόμαστε στην κάρτα μέλους mpd,η οποία αυτή την στιγμή χρησιμοποιείται από 50.000 μέλη και 80.000 φίλους του CLUB μας. Η κάρτα αυτή δίνει την ευκαιρία στους πελάτες μας να πραγματοποιούν τις αγορές τους με τις ειδικές τιμές που τους παρέχονται υπό την μορφή εκπτώσεων ή προσφορών.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ της επιχείρησης σας με πολλούς τρόπους.
    1. Μέσα από τη σελίδα μας www.mpdclub.gr
    2. Μέσα από το δικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό www.mpdradio.gr ,ο οποίος τώρα κατασκευάζεται και θα είναι σύντομα σε θέση να μεταδίδει τα διαφημιστικά spot.
    3. Mε την αποστολή newsletter σε έναν αριθμό 5.000 και πλέον ηλεκτρονικών διευθύνσεων, που διαθέτουμε.

  • ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ σε μεγάλο κομμάτι του αγοραστικού κοινού στην περιοχή ενδιαφέροντος της επιχειρήσεως σας. Το επιτυγχάνουμε με:
    1. ΑΝΑΓΡΑΦΗ της επιχειρήσεως σας σε όλα τα έντυπα, που θα διανέμονται στη συγκεκριμένη περιοχή.
    2. Αναφορά ως ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ σε κάθε εκδήλωση του MPDCLUB ,για τη Γυναίκα, το Παιδί, ή την Οικογένεια.
    3. Δυνατότητα ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ή με έντυπο υλικό σε κάθε event,που διοργανώνουμ















Υ.Γ: Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Εξυπηρέτηση Πελατών: Μαμμή Ταξιαρχούλα
Β ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ 6944914133 vmountakis@gmail.com

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

MPDCLUB=EΞΥΠΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ


Τι είναι το MPDClub.gr

To www.mpdclub.gr
  • Ξεκίνησε από μία ιδέα, ανθρώπων, που δεν έχουν μάθει να δέχονται τις καταστάσεις στωικά και να περιμένουν παθητικά τις εξελίξεις, που τους αφορούν.
  • Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει μεγάλες ομάδες με σκοπό την προάσπιση των οικονομικών τουςσυμφερόντων.
  • Παρακολουθεί τις καταστάσεις και προετοιμάζεται για να μπορέσει να επιβάλλει την παρουσία του.
  • Προστατεύει το εισόδημα του πελάτη, εξασφαλίζοντας του συμφέρουσες προσφορές, για όλα όσα θεωρεί απαραίτητα.
  • Προσδίδει κύρος στον επιχειρηματία, που προβάλλεται μέσα από αυτό και κάνει έτσι ευρύτερα γνωστή την επιχείρησή του.
  • Προωθεί τις συνεργασίες και στοχεύει να δημιουργήσει πολλές περισσότερες στο άμεσο μέλλον.
  • Στηρίζει το κάθε μέλος του, προσπαθώντας μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να ανεβάσει το ηθικό και παράλληλα να δώσει ώθηση στον επαγγελματικό του τομέα.
To www.mpdclub.gr είναι η δική μας απάντηση σε όλους αυτούς, που νομίζουν, ότι δεν υπάρχει λύση σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Στις δύσκολες αυτές καταστάσεις, η λύση θα δοθεί από εμάς, γι΄ αυτό και φτιάξαμε την δική μας σελίδα, γιατί τo www.mpdclub.gr έχει μόνο φίλους, πελάτες και συνεργάτες, με κοινούς στόχους και κοινή πολιτική.
WWW.MPDCLUB.GR 
info@mpdclub.gr

MPDCLUB =EΞΥΠΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ